Videos

Mus i veggene: Hvordan bli kvitt dem

For å minimere skader på hjemmet ditt, er det viktig å vite hvordan du blir kvitt mus i veggene dine.

En mus er søt. Spesielt mus som kommer inn i veggene dine er skadedyr. En infestasjon av mus kan spre seg raskt med en hunnmus som føder 5 til 10 kull per år. Det vil være betydelige strukturelle skader på strukturen til en bygning hvis mus tygger på fundamentet, møbler og til og med elektriske ledninger. Skadedyrene kan også forurense maten din og muligens overføre lus, lopper eller flått.

Her er noen vanlige spørsmål om museproblemer i huset ditt, sammen med tips om å bli kvitt mus og hindre dem i å komme inn igjen. Kontakt et erfarent skadedyrfirma umiddelbart for umiddelbar hjelp:

Hva er den beste måten å forhindre at mus kommer inn i hjemmet mitt?

Å ha mus i hjemmet ditt betyr ikke at det er skittent eller forsømt. Når temperaturen ute synker, begynner mus å lete etter mat, varme og ly inne i bygninger. Ulike inngangspunkter som sprekker i fundamenter, hull i sidespor og hull rundt vinduer og dører kan brukes av gnagere.
Kan mus klatre på vegger?

Som et resultat er rotter og mus til og med i stand til å klatre på vertikale overflater med grove teksturer. De kan også hoppe opp til 18 tommer og slippe gjennom overraskende små sprekker og hull, noe som gjør dem vanskelige å fange.
Mus i vegger: Hva bør jeg se etter?

De mørkeste, ubebodde områdene i hjemmet ditt er de beste stedene for mus å bo, inkludert krypkjeller, luftkanaler og vegger. I tillegg har mus en tendens til å gjemme seg i løpet av dagslyset, noe som betyr at du kan ha et angrep før du oppdager en. Museproblemer kan vise noen av disse tegnene.

En raslende eller skrapelyd kan høres i veggene eller under gulvbordene
I gamle klær, pappesker eller matbeholdere kan det være små hull
Små, mørke frø ser ut som avføring
Uvanlig ammoniakklignende lukt
Reder laget av myke, strimlede materialer i sjeldent brukte områder av hjemmet ditt (under skap, bak hvitevarer, i kjellere osv.).
Sporene av føtter og haler på støvete gulv

Kjellere, kjellere, loft, krypkjeller og andre bortgjemte steder er også gode steder å finne disse skiltene.
Hva du skal gjøre med mus i vegger

Følgende instruksjoner vil hjelpe deg med å bli kvitt mus i vegger hvis du har funnet ut at du har et museproblem.
Set Traps

April 2014 Harvest Mice
For å fange gnagere er musefeller standarden. I stedet for giftlokker, velg snapfeller som kan drepe mus umiddelbart. Å ha mus som dør og råtner i veggene dine er ikke det du ønsker. Lag agnfeller for peanøttsmør og plasser dem langs vegger der du mistenker at mus lurer. Det kan hende du må bore et lite hull i gipsveggen noen få centimeter fra gulvet og plassere en felle rett ved den hvis mus fortsetter å unngå feller som står ute i det fri.
Ring en utrydder

Et museangrep kan være vanskelig å utrydde, så ikke bor mer enn ett hull før du ringer et skadedyrfirma. I tillegg til å fjerne mus fra veggene dine, vil disse selskapene sørge for at hjemmet ditt blir skadet så lite som mulig. I tillegg til å finne og sikre inngangspunkter, kan de bidra til å forhindre nye angrep.