Videos

Woodtox er et middel mot mit, morr, blåbukk og borebille

Et treimpregneringsmiddel kalt Woodtox forhindrer sopp og råte, samtidig som det undertrykker treborende insekter. Dessuten hindrer det insekter i å angripe igjen. Profesjonelle skadedyrspesialister og ledende hussoppeksperter anbefaler dette produktet som et alternativ til Mito og Protox.

Utviklet i Bergen

Bergensbedriften Rentox utviklet trebehandlingen Woodtox, og med sin kompetanse på hussopp og råteskader skapte de en meget effektiv behandling. Norge godkjenner også dette midlet. I følge offentlige registre har det effekt på treborende insekter, sopp og råte. Det stemmer ikke at alle fond som selges i Norge er godkjent.

middel mot treborende insekter

Flere ulike emballasjer

enkel beskyttelse for woodtox
Dette produktet er tilgjengelig i sprayflasker med håndpumper, 5-liters kanner og 20-liters kanner.

Et treimpregneringsmiddel som kan sprøytes godkjent

Som et av få midler godkjent for bruk på tre av privatpersoner, er Woodtox normalt tilstrekkelig til å bruke enkelt verneutstyr som vernebriller, maske, gummihansker, og for å beskytte huden mot å bli eksponert.

Den inneholder spesifikke soppmidler bestemt av en ledende ekspert på Norges hussopp, samt et middel som bekjemper insekter. Nemlig permetrin. I motsetning til de fleste insektmidler trenger Woodtox inn i ubehandlet treverk, slik at insektlarvene og eggene kommer i kontakt med permetrin. Insektene dør av kontakt med denne kontaktmorderen.

Det virker også over tid, siden middelet trenger godt inn i treverket, så nye angrep vil bli stoppet før de starter. Woodtox er impregnert med Permetrin, som er et sterkt insektmiddel.

Kan overmales. Et lag maling kan vanligvis overmales etter en time, da det trekker godt inn i treverket. Som et resultat kan du beskytte treverket enda mer, og vite at insekter inni vil dø, og det vil fortsette å virke i lang tid. Det kan også flasse av i fremtiden.

Hvor kan Woodtox kjøpes?

Det er mange norske butikker som selger Woodtox over disk, men du finner de beste prisene på nett. Så vidt vi vet har Skadedyrproffen.no de beste prisene i Norge.